Фатиле млад брачен пар на дело! Погледнете како се нашалиле со нив…

На босанскиот хумор дефинитивно му нема крај. Погледнете што им сорија на овие двајца млади.Дефинитивно на босанскиот хумор  и досетки  им нема крај. На јутуб се појави видео на неколку откачени момчиња од Градач кои се одлучиле да се нашалат со двајца млади додека воделе љубов во природа. Сето тоа овие момчиња го забележале со камера. 
Во автомобил со ротациони светла им се доближиле на неколку метри, а потоа му наредиле на момчето да го напушти возилото и тоа со кренати раце во воздух.
Овој, очигледно преплашен, излегол и на прашањето што прави, збунето одговорил дека се сек*а,  а потоа… погледнете во видеото.

 
Дефинитивно на босанскиот хумор  и досетки  им нема крај. На јутуб се појави видео на неколку откачени момчиња од Градач кои се одлучиле

Пронајдете не на следниве мрежи: