Фото: Актерот од „Пријатели“ во неверојатно издание

Loading...

Ќе ја препознаете ли ѕвездата од 90-тите години?Ќе ја препознаете ли ѕвездата од 90-тите години, планетарно познатиот Чендлер од популарната серија „Пријатели“? Веројатно ви е јасно дека на фотографиите е актерот Метју Пери.
Четириесет и три годишниот актер Метју Пери изгледа многу поинаку отколку што го помниме од хит серијата „Пријатели“, која многумина ја сметаат за најдобра серија досега.
Повеќе на ТЗМ.МКЌе ја препознаете ли ѕвездата од 90-тите години, планетарно познатиот Чендлер од популарната серија „Пријатели&l

loading...
Loading...