Фото: Бо Меккејлеб опколен од згодни Македонки

На вчерашната прес-конференција многумина сакаа да се фотографираат со кошаркарскиот репрезентативец Бо Меккејлеб.Женскиот тим на „Мак Ауто Стар“ се дружеше со македонските репрезентативци, а на крајот Бо Меккејлеб беше опколен од овие згодни девојки.
Фото/Извор: Kurir.mkЖенскиот тим на „Мак Ауто Стар“ се дружеше со македонските репрезентативци, а на крајот Бо Меккејлеб беше

Пронајдете не на следниве мрежи: