Фото: Братот на Кили со нов коментар на Фејсбук

Loading...

Братот на актерот Кили, Владимир Поп-Христов откако дозна за апсењето на неговиот брат поради поседување на нелегална марихуана во својот дом, ја раскажа целата вистина на својот Фејсбук профил. Овој пат тој со нов коментар, соопшти нешто ново. Владимир Поп-Христо се предомисли и реши да не се враќа во Македонија.
Тој се наоѓа во Грција со своето семејство на летен одмор, но стравувајќи дека доколку се врати ќе биде уапсен, тој реши воопшто да не се обидува да влезе во земјава. 
 Владимир Поп-Христо се предомисли и реши да не се враќа во Македонија.
Тој се наоѓа во Грција со своето семејство на летен одмор, но страву

loading...
Loading...