Фото: Чуварот на нацистичкото богатство ја открива тајната за Килибарната соба!

Loading...

Синот на колекционерот на украдени уметнички дела од Хитлер има намера да ја открие локацијата на осмото светско чудо, килибарната соба.
Ве

loading...
Loading...