Фото: Еве како Перо Антиќ се радува на Твитер за победата на Македонија

И нашиот најдобар кошаркар Перо Антиќ ја сподели својата среќа на социјалната мрежа Твитер за победата на Македонија на денешниот натпревар со БиХ. „Тоа е кога Станко ќе почне да тепа со чекиците (чеканите)“, напиша Перо Антиќ на својот Твитер профил. 
Тој денес не играше откако вчера си го повреди коленото на натпреварот против Германија. 
Нашиот кошаркар Ѓорѓи Чековски денес беше најдобар на натпреварот со БиХ, со цели 33 поени. „Тоа е кога Станко ќе почне да тепа со чекиците (чеканите)“, напиша Перо Антиќ на својот Твитер профил. 
Тој денес не игра

Пронајдете не на следниве мрежи: