Фото: Каде ли оваа актерка ги остави градите?!

Loading...

Нејзините мали гради во овој фустан изгледаат како воопшто и да ги нема.Британската актерка е позната по своето манекенско градено тело и силуета, а фустанот кој Кира Најтли го носеше на филмскиот фестивал во Торонто уште повеќе го нагласи тоа – но, не онака како што таа посакуваше.
Нејзините мали гради во овој фустан изгледаат како воопшто и да ги нема…
Повеќе на: ТЗМ.МКБританската актерка е позната по своето манекенско градено тело и силуета, а фустанот кој Кира Најтли го носеше на фил

loading...
Loading...