Фото: Какви убавини крие македонското езеро Козјак?

Козјак е едно од многубројните вештачки езера во западна Македонија. 
Вештачкото езеро Козјак се наоѓа помеѓу падините на Сува Гора и

Пронајдете не на следниве мрежи: