Фото: Катарина Ивановска како „девојка од соседството“

Питер Хан за својот есенски каталог ја ангажираше нашата манекенка Катарина Ивановска.Питер Хан за својот есенски каталог ја ангажираше нашата манекенка Катарина Ивановска.
Неговата нова колекција е лежерна и опуштена, токму каква што треба да биде и самата есен, а Катарина одлично ја доловува со својот стокмен изглед на девојка од соседството.
Повеќе на ТЗМ.МКПитер Хан за својот есенски каталог ја ангажираше нашата манекенка Катарина Ивановска.

Пронајдете не на следниве мрежи: