Фото: Кети Пери – вистинска дива во новиот број на „Ел“

Loading...

Американската пејачка Кети Пери сними едиторијал за новото, септемвриско издание на магазинот „Ел“.Американската пејачка Кети Пери сними едиторијал за новото, септемвриско издание на магазинот „Ел“.
Во елегантна облека и со ангелски израз на лицето, Кети Пери изгледа како вистинска дива.
Погледнете ја фотосесијата на ТЗМ.МКАмериканската пејачка Кети Пери сними едиторијал за новото, септемвриско издание на магазинот „Ел“.

loading...
Loading...