Фото: Кој кого копира? Сека и Карлеуша со иста фризура

Loading...

Од секогаш се полемизирало дека овие две ривалки се имитираат една со друга, а дека тоа датира уште многу одмана го потврдува фактот што не може да

loading...
Loading...