Фото: Која е русокосата девојка со Гаџа?!

Loading...

Пред само неколку дена медиумте објавија за раскинот на популарниот пејач и албанската водителка Луана, а тој веќе си најде нова убавица за шармирање.Пред само неколку дена медиумте објавија за раскинот на популарниот пејач и албанската водителка Луана, а тој веќе си најде нова убавица за шармирање.
Адријан и непознатата девојка го пиеле утринското кафе во едно од скопските кафулиња, а на прашањето која е таа девојка, тој не сакал ништо да открие само слатко се насмевнал.
Повеќе на ТЗМ.МК
 Пред само неколку дена медиумте објавија за раскинот на популарниот пејач и албанската водителка Луана, а тој веќе си

loading...
Loading...