Фото: Ла Моника пази се! Игорче е подготвен и за тебе!

Сител телевизија ќе реализира 18 директни преноси од шестте натпреварувачки денови во првата фаза од натпреварите на Европското првенство во кошарка.Пред почетокот на натпреварите на Македонија во траење од 30 минути ќе има и студиски дел, каде што ќе гостуваат наши познати кошаркарски имиња. Коментаторот Игор Трпески веќе е во Словенија и е подготвен за утрешниот меч против Црна Гора.
Распоред на ТВ преноси на Сител од првата фаза:
4.СЕПТЕМВРИ – СРЕДА14:30 ЛЕТОНИЈА – БИХ СИТЕЛ 317:45 МАКЕДОНИЈА – ЦРНА ГОРА СИТЕЛ21:00 СРБИЈА – ЛИТВАНИЈА СИТЕЛ
5.СЕПТЕМВРИ – ЧЕТВРТОК14:30 ЦРНА ГОРА – ЛЕТОНИЈА СИТЕЛ 317:45 БИХ – СРБИЈА СИТЕЛ 321:00 МАКЕДОНИЈА – ЛИТВАНИЈА СИТЕЛ
6.СЕПТЕМВРИ – ПЕТОК14:30 ЦРНА ГОРА – БИХ СИТЕЛ17:45 ЛЕТОНИЈА – ЛИТВАНИЈА СИТЕЛ 321:00 МАКЕДОНИЈА – СРБИЈА СИТЕЛ
7.СЕПТЕМВРИ – САБОТА14:30 ШПАНИЈА – ЧЕШКА СИТЕЛ 317:45 ХРВАТСКА – ПОЛСКА СИТЕЛ 321:00 ТУРЦИЈА – ГРЦИЈА СИТЕЛ
8.СЕПТЕМВРИ – НЕДЕЛА14:30 МАКЕДОНИЈА – БИХ СИТЕЛ17:45 СРБИЈА – ЛЕТОНИЈА СИТЕЛ 321:00 ЛИТВАНИЈА – ЦРНА ГОРА СИТЕЛ
9.СЕПТЕМВРИ – ПОНЕДЕЛНИК14:30 МАКЕДОНИЈА – ЛЕТОНИЈА СИТЕЛ17:45 ЛИТВАНИЈА – БИХ СИТЕЛ 321:00 ЦРНА ГОРА – СРБИЈА СИТЕЛ 3
kurir.mkПред почетокот на натпреварите на Македонија во траење од 30 минути ќе има и студиски дел, каде што ќе гостуваат наши

Пронајдете не на следниве мрежи: