Фото: Леброн налета на своја скулптура

 Леброн Џејмс со воодушевување го виде делото кое се наоѓа во кампот на „Најк“.Најдобриот кошаркар на денешницата, Леброн Џејмс, во кампот на „Најк“ налета на мошне интересно дело, скулптура изработена по неговиот лик, па големата НБА ѕвезда со воодушевување ја прифати, а притоа подели и по некоја фотка за социјалните мрежи.Најдобриот кошаркар на денешницата, Леброн Џејмс, во кампот на „Најк“ налета на мошне интересно дело, скул

Пронајдете не на следниве мрежи: