Фото: Лила од плажа порачува: „Добра сум, не се секирајте“

Loading...

Дојде крајот од сезоната, а згодната Лила неможеше да не ги почести своите фејсбук пријатели со нова фотографија.Дојде крајот од сезоната, а згодната Лила неможеше да не ги почести своите фејсбук пријатели со нова фотографија.
Легната на плажа во Порто Карас, со одличен тен Лила порачува: „Добро сум да не се секирате“
Повеќе на ТЗМ.МК
 Дојде крајот од сезоната, а згодната Лила неможеше да не ги почести своите фејсбук пријатели со нова фотографија.

loading...
Loading...