ФОТО: „Лусаил Арената“ ја запозна македонската фаланга

Беа околу 250 души, но жестоко им се спротивставија на двете илјади Тунижани.
„Лусаил Арената“ ја запозна македонската фаланга.

Пронајдете не на следниве мрежи: