Фото: Македонската дизајнерка Ивана Кнез се најде во светски познатиот магазин „Елукс“

Loading...

„Сакате мода? Ги имаме Валентино, Стела Мекартни и Ивана Кнез, сите настроени еко настроени и прекрасни“ – пишува на „Твитер“ светски познатиот магазин за мода „Елукс“.„Сакате мода? Ги имаме Валентино, Стела Мекартни и Ивана Кнез, сите настроени еко настроени и прекрасни“ – пишува на „Твитер“ светски познатиот магазин за мода „Елукс“.
Колекцијата на рачно изработениот луксузен накит „Драма“ на  нашата млада дизајнерка Ивана Кнез, се најде на страниците на магазинот Елукс.
– Родена во 1985 година во Скопје, Македонија, Кнез го нарече нејзиниот бренд по нејзината неизмерна љубов кон театарот, и се разбира, целата драмата која што во модата се подразбира. 
Повеќе на ТЗМ.МК„Сакате мода? Ги имаме Валентино, Стела Мекартни и Ивана Кнез, сите настроени еко настроени и прекрасни“ –

loading...
Loading...