Фото: На која од нив подобро им стојат Gucci чевлите?!

Loading...

Оние случувања на кои може да се сретне Оскаровката Julia Roberts можат на прсти да се избројат, па така нејзиното појавување во јавноста е вредно за внимание.Оние случувања на кои може да се сретне Оскаровката Julia Roberts можат на прсти да се избројат, па така нејзиното појавување во јавноста е вредно за внимание. А дека актерката со заразна насмевка заслужува да биде високо на листата на најубави и најхаризматични жени на светот се докажува на овогодинешниот Toronto Film Festival.
На режисерот на филмот „August: Osage Country”, според истоимената театарска претстава, John Wells му појде од рака соработувајќи со две големи актерки и оскаровки Meryl Streep и Julia Roberts. Toronto Film Festival е избран за премиерно прикажување на филмот кој веќе се споменува како кандидат за Oscar.
Погледнете ги фотографиите на: ТЗМ.МКОние случувања на кои може да се сретне Оскаровката Julia Roberts можат на прсти да се избројат, па така нејзиното пој

loading...
Loading...