Фото: Николина Пишек заедно со својот вереник ужива на Хвар

Loading...

Николина Пишек и нејзиниот вереник Видоје Ристовиќ уживаат на одморот во Хвар.Николина Пишек и нејзиниот вереник Видоје Ристовиќ уживаат на одморот во Хвар.
Познатата водителка и историчарот на уметност,  се прошетаа во попладневните и во вечерните часови.
Повеќе на ТЗМ.МКНиколина Пишек и нејзиниот вереник Видоје Ристовиќ уживаат на одморот во Хвар.
По

loading...
Loading...