Фото: Николина Пишек го кажа судбоносното „ДА“

Loading...

Познатата водителка Николина Пишек во вторникот вечерта се заколна на вечна љубов на познатиот бизнисмен Видоје Ристовиќ и тоа во Монте Карло.Познатата водителка Николина Пишек во вторникот вечерта се заколна на вечна љубов на познатиот бизнисмен Видоје Ристовиќ и тоа во Монте Карло.
Свадбената прослава била организирана во хотелот Metropol Monte Carlo, а веста за среќното случување на своите Фејсбук профили го откри кумата и блиска пријателка на Николина, Снежана Мехун Галековиќ, која за таа прилика облекла виолетов фустан.
-Прекрасна вечер, ја славиме љубовта… Ќе бидам тука ако на невестата и затреба нешто… засекогаш, тоа само жените го разбираат – напишала Снежана под сликата  цвеќе која ја објавила на Фејсбук.
Повеќе на ТЗМ.МКПознатата водителка Николина Пишек во вторникот вечерта се заколна на вечна љубов на познатиот бизнисмен Видоје Ристов

loading...
Loading...