Фото: Новиот „бетмобил“ во филмот Batman vs Superman

Loading...

Денес, фановите имаа можност за првпат да го видат новиот „бетмобил“ од филмот „Batman vs Superman: Dawn of Justice“. Проблемот беше во тоа што сликите беа преземени од обичен фан на филмот, со не многу добар квалитет. Добрата вест е дека режисерот на филмот, Зек Снајдер, официјално објави слика од вистинскиот изглед на новиот автомобил на Бетмен.
Сликата беше објавена на Твитер профилот на режисерот.
Премиерата на филмот е закажана за 25 март 2016 година. Проблемот беше во тоа што сликите беа преземени од обичен фан на филмот, со не многу добар квалитет. Добрата вест е дека режисерот на филмот, Зек С

loading...
Loading...