Фото: Од поплавите, се отвори дупка широка 9 метри!

Loading...

Во Карловац, Хрватска, на улица се отвори дупка широка 9 метри.Тоа е како последица од поплавите кои ја зафатија земјата.
Хрватска веќе цела недела се соочува со поплави, а некаде беше прогласена и вонредна состојба.Тоа е како последица од поплавите кои ја зафатија земјата.
Хрватска веќе цела недела се соочува со поплави, а некаде беше прогласена и вонр

loading...
Loading...