Фото: Оштетен автомобил, срушени оџаци

Срушени оџаци, оштетен автомобил- последици од земјотресот…Срушени оџаци, оштетен автомобил- последици од земјотресот…

Срушени оџаци, оштетен автомобил- последици од земјотресот…

Пронајдете не на следниве мрежи: