Фото: Откриена ЗАСТРАШУВАЧКА ТАЈНА за едно од најпознатите места на светот – Стоунхенџ

Loading...

Долго време се сметало дека Стоунхенџ, кој е изграден во 2.400 година п.н.е, е осамен споменик во недопрен предел на висорамнината Солсбери, но сег

loading...
Loading...