Фото: Падна авион врз згради во Токио

Врз станбена зграда во Токио, Јапонија, падна лекомоторен авион. Несреќата се случила во градот Тофу кој се наоѓа во префектурата Токио.Една зграда и неколку возила целосно изгореле. Други две згради се оштетени, објавена јапонски медиуми. Под урнатините на станбените згради засеага  се извадени три лица. Едно лице е блокирано во остатоците на авионот. Дуги детали и бројки на загинати и повредени  во несереќата не се објавени.Една зграда и неколку возила целосно изгореле. Други две згради се оштетени, објавена јапонски медиуми. Под урнатините на станбените згради за

Пронајдете не на следниве мрежи: