Фото: Перо Антиќ доби македонска поддршка и во туѓина

Поддршката за нашиот најдобар кошаркар Перо Антиќ пристигна и од туѓина. Кошаркарите на Атланта синоќа постигнаа победа на гостински терен кај Сакраменто со 105:100.
Нашиот најдобар кошаркар Перо антиќ на теренот беше 15 минути и постигна 5 поени. 
Среќата за тие 5 поени, како и среќата дека го гледаат Антиќ во арената во Сакраменто, не ја криеа неколку момчиња од Македонија кои беа на трибините и го поддржуваа Антиќ во текот на неговата игра. Кошаркарите на Атланта синоќа постигнаа победа на гостински терен кај Сакраменто со 105:100.
Нашиот најдобар кошаркар Перо антиќ на теренот

Пронајдете не на следниве мрежи: