Фото: Пипи долгиот чорап го продава своето домашно видео

Loading...

За своето домашно видео за возрасни, чека понуди и ќе го продаде на оној кој ќе даде највисока понуда.Тами Ерин, актерката која е позната по главната улога во филмот „Пипи долгиот чорап“ од 1988 година,  поради страв дека некој би можел нејзината порно снимка да ја пушти во јавноста, сака самата да го продаде видео записот – пишува Дејли Маил.
Имено, на снимката се Ерин и нејзиниот поранешен дечко во жешки сцени.
Повеќе на ТЗМ.МКТами Ерин, актерката која е позната по главната улога во филмот „Пипи долгиот чорап“ од 1988 година, 

loading...
Loading...