ФОТО: Познатите уживаат во кајакарство на Дојранско Езеро!

Плажата „Елем-турс“, која се наоѓа во центарот на Стар Дојран, ги доби првите кајакари.Станува збор за популарната брачна двојка Сања Николиќ и Слаткар, кои денес уживаа во убавините на познатата плажа, а имаа можност да ги пробаат и новите кајаци наменети за посетителите.
Освен Слаткар и Сања, во кајакарството се докажаа и градоначалникот на Дојран, Борче Стамов и неговата понежна половина.
Станува збор за популарната брачна двојка Сања Николиќ и Слаткар, кои денес уживаа во убавините на познатата плажа, а имаа можност да ги пробаат и

Пронајдете не на следниве мрежи: