Фото: Претседателот на Р. Македонија Ѓорѓе Иванов организираше прием на македонските кошаркари

Претседателот Иванов на приемот им се заблагодари на репрезентативците за се што постигнаа досега, а посебна благодарност оди на сметка на кошаркарите што одлучија да се простат од настапите за Македонија.Претседателот на Република Македонија, Ѓорѓе Иванов организираше прием за кошаркарите кои се вратија од Словенија со пласман на 21. место во конкуренција од 24 репрезентација. Овојпат се мина скромно, за разлика од славеничката атмосфера пред две години кога во Литванија го освоивме четвртото место.

Претседателот Иванов им се заблагодари на репрезентативците за се што постигнаа досега, а посебна благодарност оди на сметка на кошаркарите што одлучија да се простат од настапите за Македонија.
republika.mkПретседателот на Република Македонија, Ѓорѓе Иванов организираше прием за кошаркарите кои се вратија од Словенија со пласман на 21. место

Пронајдете не на следниве мрежи: