Фото: Сара Џесика Паркер со бразилски моден шарм

Loading...

Актерката Сара Џесика Паркер ја продолжи соработката со бразилскиот моден бренд „Марија Валентина“.Таа е нивниот заштитен лик кој најмногу соодветствува на специфичната гардероба, наменета за секоја жена која знае да одбере ултра модерно модно парче.
Новата колекција на популарниот бразилски бренд изобилува со богати бои, прекрасни материјали и модни додатоци.
Погледнете ја галеријата на ТЗМ.МКТаа е нивниот заштитен лик кој најмногу соодветствува на специфичната гардероба, наменета за секоја жена која знае да

loading...
Loading...