Фото: Сите мажи кои „за малку“ ќе ја оженеа Северина

Loading...

Популарната хрватска пејачка повторно е слободна. Потсетете се на мажите со кои за малку ќе застанаше на лудиот камен.Сепак изгледа дека Севе, нема среќа во љубовта. Таа досега  била свршена вкупно пет пати, но ниту еден маж не ја оженил.
Оној кој прв  го освоил срцето на убавата пејачка бил пејачот на групата „Којоти“ Ален Марин. Тие биле заедно во 90-тите. Раскинале без поголеми скандали, а Ален подоцна се оженил со театарската актерка Горана Врдољак со која има и ќерка.
Откако раскинала со Ален, Северина кратко се забавувала со тајкунот Милан Лучиќ. Од него добила коњ за подарок, а незаборавно е и приватното порно видео кое го снимија на неговата јаха. Компромитирачкото видео беше обелоденото во 2004. година кога Севе веќе беше во врска со Сречко Вардек, кој ја бранеше на сите страни од нападите на медиумите и јавноста, нарекувајќи ја негова идеална жена, се додека Северина посака да го заштити порното како авторско дело, на што Сречко се налути и ја остави.
Повеќе на ТЗМ.МКСепак изгледа дека Севе, нема среќа во љубовта. Таа досега  била свршена вкупно пет пати, но ниту еден маж не ја

loading...
Loading...