Фото: Скопје ги шармира странците- Германец ја запроси својата девојка токму во нашиот главен град

Loading...

– Сакам мојата врска со Kаролин да биде силна, цврста, топла како што е Македонија и како луѓето овде, сакам сета поврзувачка енергија што зрачи од вас да биде темел на моето идно семејство со Kаролин, изјави Мирко Херцлер, човекот кој одлучи својата девојка да ја запроси токму во нашата земја.Ако досега сме навикнале да гледаме и да слушаме за млади Македонци, кои специјално заминуваат во некоја романтична земја во Европа или пак, подалеку за својата љубов ја овековечат со брак, сигурно не би ни паднало на памет дека нашата Македонија има иста таква магија за странците. За тоа е доказ 33-годишниот Германец, Мирко Херцлер, кој, иако нема ништо македонско во своето потекло, по две куси службени посети на земјава, одлучил третиот пат, специјално да дојде заедно со својата долгогодишна љубов, 30-годишната Kаролин Редлин, и токму во центарот на Скопје да ја побара нејзината рака.
Прочитајте го целиот текст на mkd-news.comАко досега сме навикнале да гледаме и да слушаме за млади Македонци, кои специјално заминуваат во некоја романтична земја во Европа или пак, подале

loading...
Loading...