ФОТО: Сообраќајка кај Собрание утрово направи метеж во Центар

Loading...

Сообраќајна несреќа која се случила на крстосницата кај градската болница „Св. Наум Охридски“ утрово направи метеж во сообраќајот на повеќе улици во центарот на градот.Голема колона возила утрово имаше на булеварот „Кочо Рацин“, а и сообраќајот на булеварот „11 октомври“ кај автобуската станица кај Зелен пазар, исто така беше закочен.
На местото на незгодата возачите на оштетените автомобили најверојатно пополнуваа европски записник, а полицијата се уште немаше пристигнато на крстоцницата.Голема колона возила утрово имаше на булеварот „Кочо Рацин“, а и сообраќајот на булеварот „11 октомври“ кај автобуската ста

loading...
Loading...