Фото: Станија го покажа своето меѓуножје

Loading...

Станија повторно ги покажа своите облини, но овој пат на „Фарма“. Додека спиела и се вртела од една на друга страна во сонот, несвесно го открила и покажала својот задник, односно своето меѓуножје.
Од овој немирен сон веруваме дека ќе се израдува посилниот пол, но не и Филип кога ќе го види ова.
Станија повторно ги покажа своите облини, но овој пат на „Фарма“. Додека спиела и се вртела од една на дру

loading...
Loading...