Фото: Што и се случило на Викторија Лоба?

Loading...

Нашата позната поп пејачка Викторија Лоба, ова лето го помина на плажите во Грција. Се ќе беше одлично доколку на фотографијата не се заприметуваа нејзините ребра и вовлечениот стомак. Викторија Лоба во издание какво што не сме ја виделе до сега. 
Лоба имаше напорен период. Учеството на „Танц со ѕвездите“, трчањето на скопскиот маратон, како и покажување на своите способности преку танц на шипка, Лоба дефинитивно малку претерала. 
 Викторија Лоба во издание какво што не сме ја виделе до сега. 
Лоба имаше напорен период. Учеството на „Танц со ѕвездите“,

loading...
Loading...