Фото: Тоше и другарите главни фраери у маало…

Еве една интересна фотографија која кружи низ социјалните мрежи кај македонските фанови.Па… да не сака некој една партија баскет со нив?! Па… да не сака некој една партија баскет со нив?! 

Пронајдете не на следниве мрежи: