Фото: Три калуѓерки шверцувале кокаин

Loading...

Три шверцерки кои биле облечени како калуѓерки шверцувале кокаин, известува полицијата во Колумбија. 
Трите шверцерки се уапсени и се на возраст од 20 до 37 години. Секоја од нив била облечена како калуѓерка и во себе имала два килограми кокаин, прилепени за телото со самолеплива лента. 
Полицијата соопшти дека жените се однесувале многу чудно и токму тоа им станало сомнително на лицата од обезбедувањето.
Вредноста на кокаинот кој го пренесувале е околу 27.000 евра.Три шверцерки кои биле облечени како калуѓерки шверцувале кокаин, известува полицијата во Колумбија. 

loading...
Loading...