Фото:Кога татко ти ќе начека статус на Фејсбук

Loading...

Факт е дека неможеш ништо да сокриеш од домашните. Овој дечко сакал да го сподели својот статус со пријателите на Фејсбук, но денес веќе секој има свој профил, така во овој случај, таткото на овој дечко го начекал неговиот статус и неможел да остане без коментар. Останува прашањето што ли се случило дома откако го напишал коментарот?!

 
 Факт е дека неможеш ништо да сокриеш од домашните. Овој дечко сакал да го сподели својот статус со пријателите на Фејс

loading...
Loading...