Фудбалер бакна ривал во уста!

Loading...

Натпреварот  помеѓу  Бристол Роверс и Гејцхед нема да  остане запамтена по резултатот, туку по  бакнежот помеѓу двајца фубалери!За време на натпреварпот помеѓу овие два тима, при прекшок  играчите од спротивните тимови Ли Мансел и  Џеј Џеј О Донел се затрчале еден кон друг да се пресметаат.
Класичното, машко „внесување во лице“, би помислиле дека завршило со  тепачка на терен, но неее…
Ли Мансел решил да ја прекине расправијата и го бакнал О Донел во уста. Овој на кратко се збунил, веројатно  и кажал некоја пцовка, а Мансел се обидел да го бакне уште еднаш. На крајот „љубовникот, а не војник“, добил жолт картон, а подоцна пред овинарите искоментирал: „Ова е прв пат да добијам картон поради бакнеж“.
ПогледнетеЗа време на натпреварпот помеѓу овие два тима, при прекшок  играчите од спротивните тимови Ли Мансел и  Џеј Џеј О Донел се затрчале еден

loading...
Loading...