Galaxy S4: Уште едно прегревање

Loading...

Досега имаме покриено неколку случаи на прегревања, пожари и експлозии поврзани со телефоните на Samsung, Galaxy S3 и Galaxy S4. Овојпат, проблемот настанал бидејќи телефонот се полнел цела вечер…Всушност, нема оправдување за тоа што се случило на сликата. Одредена корисничка од Обединетите Арапски Емирати го купила својот телефон во мај, а оваа недела го оставила, стандардно, да и се полни преку вечерта.
Повеќе информации на следниот GSM.MK. Всушност, нема оправдување за тоа што се случило на сликата. Одредена корисничка од Обединетите Арапски Емирати го купила својот телефон во мај, а

loading...
Loading...