„Gangnam Style“ стана инспирација и за овој човек

Loading...

Откако се појави корејскиот хит „Gangnam style“, стана инспирација за многу луѓе. Некои го имитираа Psy и неговото танцување, некои неговиот начин на облекување, а неговиот лик стана заштитен знак. 
Погледнете како овој корејски хит го инспирираше овој човек. Откако се појави корејскиот хит „Gangnam style“, стана инспирација за многу луѓе. Некои го имитираа Psy и нег

loading...
Loading...