ГЕНИЈАЛНО: Кога ќе видите зошто овој маж ја расече лименката ќе го сторите истото!

Loading...

Земете лименка, исечете ја на неколку делови, но не до крај.Ви треба скара на брзина? Тогаш ова е совршено за вас! Се што ви е потребно се неколку едноставни ситници.
Земете лименка, исечете ја на неколку делови, но не до крај.
Потоа расечените делови остворете ги и свиткајте ги за во средината да можете да ставите јаглен. Едноставно, зарем не?
Вашата итна скара во неколку ед ноставни чекоти е тука.
Погледнете ја деталната постапка во  видеото.Ви треба скара на брзина? Тогаш ова е совршено за вас! Се што ви е потребно се неколку едноставни ситници.
Земете лименка, исечете ја на не

loading...
Loading...