Ги готвите шпагетите во тенџере? ГРЕШИТЕ!

Тенџере со вода, кога ќе проврие ја додаваме тестанината и малку масло, готвиме колку што пишува на амбалажата, цедиме и шпагетите се готови.Сепак, еден господин на интернет не убеди дека грешиме. И не само што грешиме, туку и си одземаме непотребно време, а трошиме и премногу вода.
Тој шпагетите  ги тави во тава, ги прели со ладна вода, и ги стави да се готват. Шпагетите многу побрзо се зготвија, не се залепија, а водата која остана ја искористи за сос.
Погледнете го видеото.Сепак, еден господин на интернет не убеди дека грешиме. И не само што грешиме, туку и си одземаме непотребно време, а трошиме и премногу вода.

Пронајдете не на следниве мрежи: