Ги молела моторџиите да и го остават момчето, а потоа следел најубавиот момент во нејзиниот живот…

Loading...

Девојката заедно со своето момче се возела во неговиот автомобил… Паника настанала кога околу нив се појавиле моторџии кои ги запреле. 
Откако момчето насилно го извлекле од автомобилот, девојката ги молела да го пуштат… А потоа следел најубавиот момент во нејзиниот живот. Видно преплашена останала изненадена кога момчето и предложило брак. А како сето тоа се случило погледнете на видеото. 

 
 Паника настанала кога околу нив се појавиле моторџии кои ги запреле. 
Откако момчето насилно го извлекле од автомобилот, девојка

loading...
Loading...