Ги ставија во небрано: Погледнете ја реакцијата на родителите кога синовите им соопштуваат дека се геј!

Покрај сите проблеми со кои можат да се соочат во животот, а посебно со дискриминацијата, голем број од хомосексуалците се наоѓаат во тешка ситуација кога на нивните семејства треба да им соопштат дека се геј.Погледнете како тоа изгледа во реалноста, снимено со скриена камера.
Близнаците Лук и Адам Монастеро се хомосексуалци. Нивните родители претпоставувале дека Лук би можел да биде геј, но за Адам тоа никогаш не им паднало на памет.
Затоа двајцата одлучиле да ја откријат вистината.
Собрале храброст, поставиле скриена камера во кујната, а на вас е да го погледнете резултатот…Погледнете како тоа изгледа во реалноста, снимено со скриена камера.
Близнаците Лук и Адам Монастеро се хомосексуалци. Нивните родители пре

Пронајдете не на следниве мрежи: