Ги убил братот, таткото и новото момче на поранешната девојка и потоа извршил самоубиство!

Три лица денес се убиени  а потоа напаѓачот  извршил самоубиство во централниот корејски град Сејонг сити, бидејќи  убиецот го оставила поранешната девојка и отишла со друг.Жртвите се 50-годишен маж Ким, неговииот татко и Сонг, 52-годишен менаџер и нов партнер на помалата сестра на Ким, откако  осомничениот убиец  прво  го убил Ким  кога тргнал на работа, а потоа  и таткото на Ким кој живеел во соседство и на карај го убил Сонг и ја запалил продавницата и избегал.
Полицијата го идентификувала 50-годишниот убиец кој бил поранешен партнер на помалата сестра на убиениот Ким кој бил пронајден мртов  покрај река на 46 километри  јужно од Сејонг.
Убиецот живеел со сестрата на Ким, пред таа да се пресели  кај новото момче Сонг, потврдиле соседите.
Пукањето се случило во 8:15 часот по локално време  на околку 120 километри јужно од Сеул.
Полицијата потврдила дека убиецот земал две пушки  од полицијата околу два часа пред инцидентот и дека и двете се пронајдени во близина на местото на неговата смрт.Жртвите се 50-годишен маж Ким, неговииот татко и Сонг, 52-годишен менаџер и нов партнер на помалата сестра на Ким, откако  осомничениот убиец

Пронајдете не на следниве мрежи: