ГЛУПАВИОТ И ПОГЛУПАВИОТ: Овие крадци немаат баш талент!

После 3 обиди да го извлечат банкоматот,пукна ланецот.На Флорида се случи најглупавиот грабеж кога двајца мажи се обидеа да го украдат,верувале или не,целиот банкомат.
Тие го обвиткаа банкоматот со ланец кој бил прикачен на украдено комбе.
По три обиди да го извадат банкоматот,пукна ланецот..
Како изгледаше тоа погледнете тука:
На Флорида се случи најглупавиот грабеж кога двајца мажи се обидеа да го украдат,верувале или не,целиот банкомат.
Тие го обвиткаа банкомато

Пронајдете не на следниве мрежи: