Го болела главата, па отишол на лекар-нема да ви се верува што му пронашле во устата…

Loading...

На малечко момче му биле извадени 80 заби! А истите настанале како последица од тумор која ја напаѓа вилицата. За среќа навреме му биле извадени забите и тој сега заздравува. На малечко момче му биле извадени 80 заби! А истите настанале како последица од тумор која ја напаѓа вилицата. За среќа навреме му биле извадени забите и тој сега заздравува.
Момчето со име Вивек (7) од Индија имало дури 80 заби. За среќа докторите успеале да му ги извадат забите кои му создавале големи проблеми.
А за жал ова се случило како последица на редок вид тумор кој ја напаѓа вилицата и забите.
Докторите велат дека за среќа момчето набрзо ќе закрепне. На малечко момче му биле извадени 80 заби! А истите настанале како последица од тумор која ја напаѓа вилицата. За среќа навреме му биле извадени за

loading...
Loading...