Го касна змија – еве како овој човек го реши проблемот!

Змиите се најомразените животни на светот меѓу луѓето, кои главно имаат паничен страв од овие животни.Меѓутоа, не се сите такви. Интересно видео покажува Миленко, последниот змијар во Босна.
Тој лови повеќе видови на змии, а како го решава проблемот кога ќе го касне змија погледнете во ова видео.
Evo kako bosanac rješava zmijski ujed by coolPickМеѓутоа, не се сите такви. Интересно видео покажува Миленко, последниот змијар во Босна.
Тој лови повеќе видови на змии, а како го решава п

Пронајдете не на следниве мрежи: