Го направила овој експеримент со близначиња и го објавила на интернет. Резултатите се изненадувачки!

Loading...

Како родители, често сме загрижени дали ја правиме вистинската работа. Секој има различно мислење што е исправно и како треба да се одгледуваат деца.Една мајка одлучила да го забави темпото и да ги набљудува синовите за да види што им е всушност потребно од неа како мајка.
Кога го сторила тоа, научила нешто што ја потресло до срж… и ја инспирирало да направи големи промени како родител.
Погледнете го видеото:Една мајка одлучила да го забави темпото и да ги набљудува синовите за да види што им е всушност потребно од неа како мајка.
Кога го сторил

loading...